Tavoitteena hyvä työelämä

Meille hyvä työelämä tarkoittaa muun muassa mahdollisuutta elämäntilanteen mukaan joustaviin työ- ja loma-aikoihin sekä positiivista ja lämminhenkistä työyhteisöä, jonka kanssa voi jakaa freelancer-elämän arkea. Hyvä työelämä tarkoittaa myös työn tekemistä merkityksellisten yhteiskunnallisten aiheiden parissa sekä mahdollisuutta vaikuttaa oman työn sisältöihin ja työtapoihin ja kehittää niitä yhdessä. Näistä arvoista Noon Kollektiivi sai alkunsa!

Asiakkaille yhteisömme tarjoaa yhteistyösuhteita, joissa pidetään kiinni sovituista asioista ja töitä tehdään positiivisella perusvireellä. Samalla huolehdimme jämäkästi aikatauluista ja työn fiksusta suunnittelusta. Myös ne tuottavat hyvää työelämää, sekä meille että teille.

Mistä hyvä työelämä rakentuu?

  • Selkeät työprosessit
  • Aikatauluissa pysyminen
  • Arvostava vuorovaikutus
  • Huolenpito kokonaisuuksista 
  • Mahdollisuus riittävään palautumiseen ja lepoon
  • Lupa sanoa ei, jos työkuorma kasvaa liian suureksi
  • Tutun yhteisön tuki ja turva

Yhteisön tuki

Noon Kollektiivi on viestinnän freelancereiden yhteisö, joka myy yhteiskunnallisen viestinnän palveluita tekijöiden kokonaan omistaman Noon Viestintä Oy:n kautta. Noon Kollektiivi on ollut olemassa vuodesta 2014 alkaen.

Tällä hetkellä osakeyhtiön osakkaina on viisi kollektiivin jäsentä, ja kollektiivissamme on tavallisesti 10-15 jäsentä. Voit tutustua tekijöihimme tästä linkistä. Kokoonpano vaihtelee asiakkaidemme tarpeiden sekä tekijöiden työ- ja elämäntilanteiden mukaan – ja juuri niin on mielestämme hyvä. Osakeyhtiön toimitusjohtajana toimii yhteiskunnallisen viestinnän ammattilainen Noora Jokinen. 

Meillä tehdään myös palkkatyötä. Tiimiimme kuuluu kolme työntekijää, jotka vastaavat osaltaan Noon Kollektiivin sisäisistä asioista ja kehittämisestä. Sisäisten prosessien lisäksi he osallistuvat aktiivisesti myös asiakastöihin.

Mitä hyvä työelämä tarkoittaa sinun yhteisössäsi? Jutellaan tästä lisää, kun nähdään!

Close Bitnami banner
Bitnami