Viestinnän koulutus yhteisölle

Noon Kollektiivi järjestää räätälöityjä viestinnän koulutuksia ja työpajoja yhteisöille ja organisaatioille, joilla on tarve kehittää henkilöstön tai vapaaehtoisten viestintäosaamista tai kirkastaa yhdessä viestinnän linjauksia. Voit tilata meiltä myös yksittäisen puheenvuoron tilaisuuteesi. 

Koulutukset järjestetään lähi- tai etäopetuksena, tarpeen mukaan isoille tai pienille ryhmille. Sisällöt ja tehtävät räätälöidään osallistujien ja tilaajan tarpeen mukaan.

Olemme kouluttaneet monenkokoisissa organisaatioissa muun muassa tehokkaasta kirjoittamisesta, asiantuntijan viestintärooleista, sosiaalisen median käytöstä, visuaalisesta viestinnästä, kriisiviestinnästä ja viestinnän uudistusprosesseista.

Ammattilaisemme sparraavat mielellään niin päivittäisviestinnän haasteissa, hanke- tai kampanjaviestinnän suunnittelussa, viestintäsuunnitelmien laatimisessa kuin viestinnän strategiatyössäkin. Meiltä saat tukea ja sparrausta yhtä lailla sosiaalisen median perustekemiseen kuin vaikuttamisviestintäänkin.

Järjestämme säännöllisesti yhteisöllisiä sparrauksia muun muassa järjestöjen viestintäpäälliköille, viestintäkoordinaattoreille ja toiminnanjohtajille. Pysy kuulolla – tilaa uutiskirjeemme!


Noon Kollektiivin VIESTINNÄN KOULUTUKSET


VIESTINNÄN SPARRAUKSET

Älä jää yksin pähkäilemään, anna meidän auttaa!


Kouluttajamme

  • Noora Jokinen – viestinnän suunnittelu ja kehittäminen, strateginen viestintä, mediasuhteet, kriisiviestintä, hankeviestintä
  • Marjukka Kähönen – viestinnän suunnittelu, verkkoviestintä, kielenhuolto, some, visuaalinen some, viestintävälineet
  • Anne Ignatius – kirjoittajakoulutus, selkeä ja sujuva teksti, kielenhuolto, eroon kapulakielestä, tarinallisuus
  • Anna Tommola – lehti- ja verkkokirjoittaminen, kirjallinen viestintä, kielenhuolto
  • Anu Maria Dufva – somemarkkinointi ja maksullinen mainonta, someanalytiikka, Canva
  • Miia Savaspuro – media, esiintyminen, strateginen viestintä, kriisiviestintä
  • Riitta Supperi – visuaalisen viestinnän koulutukset ja työpajat
  • Laura Oja – visuaalisen viestinnän koulutukset ja työpajat
Close Bitnami banner
Bitnami