Canva-työpaja tarjoaa työkaluja visuaalisten sisältöjen luomiseen

Haluaisitko luoda työssäsi visuaalisesti kiinnostavia somesisältöjä tai muita viestintämateriaaleja? Onko mielenkiintoisen sisällön tuottaminen haastavaa ja aikaa vievää? Haluaisitko oppia jakamaan ja työstämään viestinnällisiä sisältöjä tiimisi kanssa ja ajastamaan somejulkaisut helposti eri kanaviin? Canva-työpaja antaa sinulle oppeja Canva-työkalun tehokkaaseen hyödyntämiseen.

Canva on verkossa oleva suunnittelu- ja julkaisualusta, jonka avulla luot helposti näyttäviä visuaalisia viestintämateriaaleja.

Canva-työpajassamme opit tuottamaan visuaalisesti näyttävää some- ja viestintäsisältöä. Canva tarjoaa laajan graafisen suunnittelun, animaation sekä audio- ja video-ominaisuuksien työkalupakin, jonka avulla luot kiinnostavia ja monipuolisia sisältöjä. Yhteisönne visuaalisen ilmeen tuominen esiin suunnittelussa huomioidaan koulutuksessa.

Suunnittelun lisäksi opit tarvittaessa ajastamaan somejulkaisut kätevästi Canvassa.

Koulutus kestää noin 3–4 tuntia ryhmän koosta ja tarpeista riippuen. Koulutus on kaikken hyödyllisin juuri niille henkilöille, jotka yhteisössänne osallistuvat some- ja muiden viestintämateriaalien tuottamiseen. Organisaationne koosta riippuen se voi tarkoittaa vaikka yhtä tai kymmentä henkilöä! Räätälöimme koulutukset aina tarpeidenne mukaan.

Kouluttajana toimii somemarkkinointiin erikoistunut viestinnän asiantuntija Anu Maria Dufva.

Close Bitnami banner
Bitnami