Mediavalmennus vahvistaa esiintymistaitojasi

Kohtaatko työssäsi toimittajia ja muita mediantekijöitä? Kaipaatko neuvoja esiintymiseen ja haastateltavana olemiseen? Mediavalmennus auttaa!

Asiantuntijoilla on usein toiveena päästä kertomaan työstään median edustajille, mutta haastateltavana oleminen tai puheenvuoron pitäminen voi tuntua jännittävältä. Kutsua aamutelevisioon ei tarvitse säikähtää, kun esiintymistä on harjoitellut etukäteen. Media- ja esiintymiskoulutus on hyödyksi kaikille, jotka ovat tekemisissä median kanssa!

Noon Kollektiivin mediavalmennuksessa kartutat esiintymistaitojasi ammattilaisen ohjauksessa. Valmennuksen aikana harjoitellaan oman pääviestin kirkastamista ja toimittajan kohtaamista sekä kerrataan median toimintaperiaatteita. 

Valmennuksessa käydään läpi, millainen on hyvä haastateltava ja miten keskustelusta toimittajan kanssa saa mahdollisimman luontevan. Haastattelutilanteita harjoitellaan kameran edessä, ja osallistujat saavat palautteen sekä suullisesti että kirjallisesti.

Puolen päivän koulutus pienelle ryhmälle

Mediavalmennus kestää noin 3–4 tuntia ja ihanneosallistujamäärä on 4–5 henkilöä kerrallaan. Kouluttajana toimii viestintä- ja työelämäasiantuntija Miia Savaspuro, joka on sparrannut monia asiantuntijoita esiintymis- ja haastattelutilanteisiin.

”Ajattelen, että valmennus on onnistunut, kun valmennettava poistuu valmennuksesta varmempana ja luottavaisempana omiin kykyihinsä viestijänä.”

Miia Savaspuro

Tilaa mediavalmennus:

info@noonkollektiivi.fi