Järjestöviestinnän sparrausryhmät

Järjestöviestinnän sparrausryhmä on täsmätuki sinulle, joka toimit viestinnän suunnittelu-, kehittämis- ja esimiestehtävissä. Ryhmässä saat sekä kokeneen ammattilaisen että vastaavassa tehtävässä toimivien vertaisten tukea oman yhteisösi viestinnän kehittämiseen.

Ryhmä tukee omaa ammatillista kehitystäsi ja viestinnän laadun parantamista sekä innostaa ja auttaa ratkomaan työn haasteita.

Älä jää yksin pähkäilemään. Porukalla pähkäily on hauskempaa, ja yleensä syntyy myös aivan uusia oivalluksia koko jengille.

Ilmoitamme täällä uusista alkavista sparrausryhmistä!

Hinta sisältää valmistellut tapaamiset, niiden ennakkotehtävät ja yhteydenpidon ryhmän kanssa koko tapaamiskauden ajan.

Huom! Mahdollisuus myös räätälöityyn sparrausryhmään.

Tapaamisia luotsaa järjestöviestinnän ammattilainen ja Noon Viestintä Oy:n toimitusjohtaja Noora Jokinen. Nooralla on yli 20 vuoden kokemus viestinnän eri tehtävistä toimittajana, tiedottajana, viestintäpäällikkönä sekä alan yrittäjänä ja kouluttajana.

Miten järjestöviestinnän sparrausryhmä toimii?

Kukin ryhmä kokoontuu yhteensä viisi kertaa vuoden aikana. Tapaamiset kestävät kaksi tuntia ja niiden ajankohdat sovitetaan ryhmäläisten aikatauluihin. Osaan tapaamisista liittyy ennakkotehtäviä tai -pohdintoja. Ryhmän koko on 4–6 henkilöä. Ryhmässä käytävät keskustelut ovat luottamuksellisia. Työskentelyyn sitoudutaan koko vuodeksi.

Tapaamisten teemat suunnitellaan ryhmän ajankohtaisten oppimis- ja kehittymistarpeiden mukaan.

Toimivia teemoja tapaamisissa ovat mm. strategian ja viestintästrategian jalkauttaminen, viestinnän suunnittelun työkalut, viestinnän sisältöjen ja visuaalisuuden johtaminen, kriisiviestintä sekä mittaaminen ja arviointi.

Tapaamiset järjestetään Helsingissä. Ryhmät toteutuvat, kun mukaan ilmoittautuu vähintään neljä osallistujaa.

Ryhmistä sanottua

”Viestintäpäälliköiden sparrausryhmä on ollut huipputehokas tapa saada tukea oman työn haastavimpiin kysymyksiin. Koulutuksissa jää usein tunne, että sisältö ei osu omaan todellisuuteen järjestömaailmassa. Ryhmässä parasta onkin ollut keskustella kollegoiden kanssa ja kuulla kokemuksista, ratkaisuista ja työskentelytavoista. Joka kerta olen lähtenyt tapaamisesta pois voimaantuneena, muistikirja täynnä uusia ideoita ja konkreettisia tapoja kehittää omaa tekemistä.”

Anna Koroma-Mikkola, viestintä- ja markkinointipäällikkö, Suomen Partiolaiset. Mukana viestintäpäälliköiden sparrausryhmässä keväästä 2018.

Miten pääsen mukaan?

Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella.

Jos tarjolla ei ole juuri nyt sinulle soveltuvaa ryhmää, mutta työskentelytapa kiinnostaa, voit kertoa kiinnostuksesi ja yhteystietosi ilmoittautumislomakkeella!  Uusia ryhmiä perustetaan myös kiinnostuksen mukaan.

Osallistumismaksu: 5 tapaamiskertaa vuoden aikana 590 euroa (sis. alv. 24 %)

Hinta sisältää valmistellut tapaamiset, niiden ennakkotehtävät ja yhteydenpidon ryhmän kanssa koko tapaamiskauden ajan.

Close Bitnami banner
Bitnami