Valokuvat ja videot

Noon Kollektiivin kuvatuottaja ja valokuvaajat auttavat sinua välittämään viestin, kertomaan tarinan ja nostamaan tärkeän työsi esiin kuvien avulla. 

Valokuvauksen ja videokuvauksen lisäksi teemme kuvasuunnittelua ja kuvaviestinnän sparrausta, kuvatuotantoja sekä kuva- ja videokoulutuksia. Palvelun nimeä klikkaamalla pääset lukemaan siitä lisää. 

KUVAAJAMME

Kuvaajan nimeä tai tätä linkkiä klikkaamalla pääset tutustumaan kuvaajiemme referenssiprojekteihin.


Kuvasuunnittelu ja kuvaviestinnän sparraus

Kutsu meidät ratkaisemaan yhteisösi kuvaviestinnän haasteita ja vahvistamaan kuvaviestinnän yhtenäisyyttä. Kahden tunnin konsultoinnin aikana käymme läpi yhteisösi kuvamaailmaa viestinnän näkökulmasta ja annamme käytännönläheiset vinkit yhtenäisemmän kuvalinjan luomiseen. 

Tapaamisessa on mahdollista käydä läpi kuvien koko kirjoa nettisivuista ja printtimateriaalista lähtien tai keskittyä esimerkiksi someviestintään. Tavoitteena on selkeyttää sitä, mitä kuvat kertovat teistä, työstänne ja arvoistanne sekä mitä niiden avulla on tärkeintä välittää. 

Ulkopuolisen ammattilaisen katseesta on hyötyä erityisesti, kun kuvamateriaalia on useasta eri lähteestä – vaikkapa kuvapankeista ja oman yhteisön paikallisilta toimijoilta.

Ota yhteyttä kuvatuottajaamme Susanna Kekkoseen ja kysy lisää! 


Valokuvaus ja suuret kuvatuotannot

Valokuvaajamme ovat kuvaviestinnän ammattilaisia, joilla on pitkä kokemus journalismin ja asiakasviestinnän parissa. Herkkien ja hankalasti visualisoitavien asioiden tekeminen näkyväksi on meille tuttua. 

Kuvaajiamme yhdistää rakkaus henkilökuvaukseen sekä tarinankerrontaan. Erikoisosaamistamme on ihmisten kohtaaminen, hyvä ja luottamusta herättävä henkilöohjaus sekä halu vaikuttaa kuvien avulla. Meidät tunnetaan hyvinä ja luotettavina yhteistyökumppaneina, jotka hoitavat työnsä huolellisesti. 

Meille on tärkeää tuntea asiakkaamme taustat ja kartoittaa toimintaympäristöä.  Kuvien sisällössä yhdistyy parhaimmillaan kaksi vahvaa elementtiä: tunne ja tieto.

Autamme, kun…

kuvalla on tärkeä rooli viestin ja oikean tunnelman välittämisessä,
kuvapankkikuva ei kosketa eikä tunnu kertovan tarpeeksi työstänne tai
haluat käyttää aikasi tehokkaasti ja ulkoistaa kuvasuunnittelun alan ammattilaisille

Jos kuvatarpeesi on isompi – vaikkapa kuvapankki tai juttusarja –  kokonaisuuden hallinta nousee isoon rooliin. Suurempi tiimi mahdollistaa isojen kokonaisuuksien hoitamisen kerralla, vaivattomasti ja laadukkaasti. Noon Kollektiivissa kokonaisuutta on kuvaajan lisäksi usein suunnittelemassa graafikko ja/tai viestinnän asiantuntija.

Ota yhteyttä kuvatuottajaamme Susanna Kekkoseen ja kysy lisää! 


VideotuotanTO

Hyvä video kertoo kiinnostavan tarinan ja kiteyttää viestin oivaltavasti.

Videon ennakkovalmistelu lähtee aina ajatustyöstä yhdessä asiakkaan kanssa: mihin tarpeeseen video vastaa ja kenelle se on suunnattu? Miten video löytää katsojat ja millainen toteutus sopii suunniteltuihin levityskanaviin? Pohdinta luo raamit videon toteutustavalle ja kuvakerronnalle. Huolellinen suunnittelu näkyy lopputuloksen viimeistellyssä ilmeessä. 

Toteutamme yhteisösi apuna mm.

Somevideot 
Tietoiskut
Tarinat
Koulutus- ja luentovideot 

Ota yhteyttä kuvatuottajaamme Susanna Kekkoseen ja kysy lisää! 


Video- ja valokuvakoulutus

Haluatteko tehdä kuvaviestintää itse, mutta yhteisönne taidot kaipaavat täydennystä? Me autamme – tilaa videokoulutus tai visuaalisen viestinnän koulutus tai työpaja!

Kuvaamiseen ja kuvaustilanteisiin liittyvät ongelmat ovat usein käytännönläheisiä, ja koulutusten tavoitteena onkin antaa konkreettisia vinkkejä kuvausta helpottamaan. Voit pyytää meiltä tarjousta valmiista paketista tai juuri teille räätälöidystä kokonaisuudesta.

Lue lisää visuaalisen viestinnän koulutuksesta ja ota yhteyttä! Videokoulutuksissa ota yhteyttä kuvatuottajaamme Susanna Kekkoseen!


kuvaajiemme Referenssejä

Kampanjavideot

STTK – Jokaisella on oikeus turvalliseen työpaikkaan

Henkilökuvia

Tunne & Mieli

Kuvapankki

THL

Viestinnän uudistus

Jätehuoltoyhdistys

Tapahtumailme, case-tarinat ja kuvaus

Valli / Ageing migrants

Ihminen esiin -valokuvakioski

SOSTE ry

Tapahtuman visuaalinen ilme

Sovinto100-hanke

Lehden ja verkkosivun uudistus

Suomen Yrittäjänaiset

Sitten olin vapaa -kirja ja esitemateriaalit

Naisten Linja Suomessa ry

Vertaistarinat osana hankeviestintää

Autismiliitto

Viestintäuudistus

Suomen Merimieskirkko

Kuvareportaasit

Perhehoito-lehti

Kuvapankki 2017

Eläkeliitto
Close Bitnami banner
Bitnami