Selkeä ja innostava asiantuntijateksti -koulutus

Kaipaatko varmuutta kirjoittamiseen? Tuntuuko, että joudut pusertamaan tekstiä väkisin? Haluatko oppia kirjoittamaan selkeämmin?

Tämä koulutus rohkaisee ja kannustaa kirjoittamaan. Koulutus tarjoaa konkreettisia työkaluja siihen, millaisilla keinoilla tekstistä saa helposti sujuvan ja selkeän. 

Vinkit sopivat kaikkiin tekstityyppeihin blogikirjoituksista raportteihin ja tiedotteista uutiskirjeisiin.

Kun kieli selkeytyy, viesti kirkastuu ja saat viestisi paremmin esille. 

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa 

  • Saat varmuutta kirjoittajana.
  • Opit kirjoittamaan entistä selkeämpiä ja houkuttelevampia tekstejä.
  • Opit kirkastamaan viestisi.
  • Saat konkreettisia vinkkejä ja työkaluja.

Koulutus kestää 2 tuntia. Se sopii parhaiten niille, joille kirjoittaminen tuntuu hankalalta tai jotka kaipaavat uusia virikkeitä.

Koulutuksessa on rento ja kannustava tunnelma. On tärkeää, että jokainen pystyy osallistumaan ja harjoittelemaan. Sen vuoksi koulutus toimii parhaiten, kun ryhmä ei ole kovin suuri. Sopiva määrä osallistujia on noin 2–15 osallistujaa.

Tarve täsmätekstien työstämiseen? Tutustu viestinnän sparrauksiimme!

Kouluttajasta

Toimittaja Anne Ignatius on kouluttanut pitkään erilaisia kirjoittajia, kuten tutkijoita, toimittajia, tiedottajia, yhdistysten työntekijöitä ja vapaaehtoisia.

Kouluttajana Anne on kannustava, ja hän opettaa konkreettisten esimerkkien avulla. Sparrausta Annelta kannattaa tilata silloin, kun haluat oppia kirjoittamaan selkeästi ja elävästi tai kerrata kielen sääntöjä.

Close Bitnami banner
Bitnami