Tiktok viestinnän työkaluna -koulutus

TikTokilla tavoitat kohderyhmäsi kattavasti. Mutta miten? Tällä koulutuksella pääset pikavauhtia alkuun!

Nuorison kanavasta koko Suomen kattavaksi alustaksi kasvanut TikTok on monelle yhteiskunnalliselle toimijalle valloittamisen arvoinen. Viime vuoden aikana videopalvelu sai Suomessa yli 800 000 uutta käyttäjää, ja myös yhä useampi yhteiskunnallinen taho jakaa viestiään TikTokissa.

Miten TikTok voi tukea viestinnällisiä tavoitteita? Miten kohderyhmä löydetään ja millaisesta sisällöstä se on kiinnostunut? Miten luoda sitouttavaa sisältöä? Muun muassa näihin kysymyksiin vastaamme yhteisöllenne räätälöidyssä TikTok-koulutuksessa.

Kokenut someviestinnän ammattilainen Anu Maria Dufva ja tiktokkaava klarinetisti Artturi Winstén (TikTokissa @Artturiw) avaavat koulutuksessa TikTokin maailmaa sekä aktiivisen käyttäjän ja asiantuntijan että yhteiskunnallisen viestinnän näkökulmasta. 

Koulutuksen sisältö

Tutustutamme teidät koulutuksessa kätevästi ja kattavasti TikTokin toimintaan, suosittujen sisältöjen luomiseen, kohderyhmien löytämiseen sekä markkinointityökaluihin. 

Koulutuksen aihealueet

  • Miksi TikTok?

Millaisia kohderyhmiä tavoitat TikTokissa, miten kanava sitouttaa käyttäjiään ja miten suunnittelet vaikuttavaa viestintää myös ilman maksettua mainontaa.

  • TikTok käytännössä

Pääset tutustumaan TikTokin käyttöön, For You -sivuun ja kanavan moniin ominaisuuksiin, kuten Live-, Now- ja Tarinat -osioihin. Kuulet, miten voit suunnitella ja luoda kohdeyleisöänne puhuttelevaa sisältöä. 

  • Maksettu mainonta

Tutustumme myös TikTokin maksetun mainonnan mahdollisuuksiin, kuten In-feed-mainoksiin ja Spark Adseihin sekä analytiikkaan.

Toteutus ja hinnoittelu

Yhteisöllenne räätälöity TikTok-koulutus 990 € + alv (24 %). Kesto 2 tuntia, suositeltu osallistujamäärä 7-15 henkilöä. Koulutus voidaan järjestää etäkoulutuksena tai paikan päällä, jolloin hintaan lisätään matkakulut.

Kouluttajina toimivat somemarkkinointiin erikoistunut viestinnän asiantuntija Anu Maria Dufva sekä kouluttaja ja somevaikuttaja Artturi Winstén.

Ota yhteyttä ja tilaa TikTok-koulutus:

Riina Nygrén
koulutustuottaja
riina@noonkollektiivi.fi

Tiktok-sparraus yksin tai ryhmässä

Onko TikTok jo hallussa, mutta haluat syventää osaamistasi? Haluaisitko, että ammattilainen tutustuu kanavaanne ja kertoo konkreettisesti, miten voitte tuottaa sitouttavampaa sisältöä? Tutustu viestinnän sparrauksiimme!

Tutustu myös:

Someanalytiikka sisällöntuotannon tukena

Canva-työpaja tarjoaa työkaluja visuaalisten sisältöjen luomiseen