Vaikuttavuusviestintä – Tulokset esiin!

Haluatko kertoa organisaatiosi työn tuloksista ja vaikuttavuudesta tehokkaammin päättäjille, rahoittajille, yhteisösi aktiiveille tai lahjoittajille? Tuntuuko, että tärkeää työtänne ei tunneta riittävästi oikeissa paikoissa? Osaatko hyödyntää viestinnässä kaiken kerätyn palautteen, datan ja arviointitiedon?

Vaikuttavuusviestintä on tavoitteellista viestintää, jossa oman työn tulokset ja vaikuttavuus tehdään näkyviksi tavalla, joka parhaiten tavoittaa oikeat ihmiset. 

Vaikuttavuusviestinnän koulutuksessamme käydään läpi viestinnän suunnittelun peruskysymykset, joiden avulla työnne vaikutuksista viestiminen kiinnitetään osaksi muuta viestintää. 

Siis: Mitä asioita vaikuttavuudesta on tärkeää kertoa, miksi ja kenelle? Entä millä välineillä ja kanavilla kerromme nämä asiat parhaiten?  

Koulutus antaa työkalut organisaation oman vaikuttavuusviestinnän suunnitteluun, kehittämiseen ja toteutukseen.  

Vaikuttavuusviestintä-Koulutuksen sisältö

Koulutus voidaan toteuttaa yksittäisenä luentona tai puheenvuorona (kesto 1–1,5 tuntia) tai työpajatyöskentelynä (3–4 tuntia). Työpajatyöskentelyssä aikaa käytetään räätälöidysti oman organisaatiosi vaikuttavuusviestinnän suunnitteluun. 

Tärkeää on saada samaan pöytään sekä ne ihmiset, jotka teillä tuottavat arviointitietoa työn tuloksista, sekä ne, jotka suunnittelevat ja toteuttavat viestintää. Räätälöimme koulutukset aina tarpeidenne mukaan.

Kouluttajasta

Kouluttajana toimii yhteiskunnallisen viestinnän asiantuntija ja Noon Kollektiivin toimitusjohtaja Noora Jokinen. Noora on pidetty esiintyjä ja kouluttaja, joka sparraa järjestöjä ja julkisyhteisöjä niiden viestinnän kehittimisessä ja toteutuksessa.