Tarinallinen valokuvaus ja videotuotanto

Noon Kollektiivin kuvatuottaja ja valokuvaajat auttavat sinua välittämään viestin, kertomaan tarinan ja nostamaan tärkeän työsi esiin kuvien avulla. 

Valokuvauksen ja videokuvauksen lisäksi teemme kuvasuunnittelua ja kuvaviestinnän sparrausta, kuvatuotantoja sekä kuva- ja videokoulutuksia. Palvelun nimeä klikkaamalla pääset lukemaan siitä lisää. 

Noon Kollektiivin kuvaajat

Kuvaajan nimeä tai tätä linkkiä klikkaamalla pääset tutustumaan kuvaajiemme referenssiprojekteihin.


Kuvasuunnittelu ja kuvaviestinnän sparraus

Kutsu meidät ratkaisemaan yhteisösi kuvaviestinnän haasteita ja vahvistamaan kuvaviestinnän yhtenäisyyttä. Kahden tunnin konsultoinnin aikana käymme läpi yhteisösi kuvamaailmaa viestinnän näkökulmasta ja annamme käytännönläheiset vinkit yhtenäisemmän kuvalinjan luomiseen. 

Tapaamisessa on mahdollista käydä läpi kuvien koko kirjoa nettisivuista ja printtimateriaalista lähtien tai keskittyä esimerkiksi someviestintään. Tavoitteena on selkeyttää sitä, mitä kuvat kertovat teistä, työstänne ja arvoistanne sekä mitä niiden avulla on tärkeintä välittää. 

Ulkopuolisen ammattilaisen katseesta on hyötyä erityisesti, kun kuvamateriaalia on useasta eri lähteestä – vaikkapa kuvapankeista ja oman yhteisön paikallisilta toimijoilta.


Valokuvaus ja suuret kuvatuotannot

Valokuvaajamme ovat kuvaviestinnän ammattilaisia, joilla on pitkä kokemus journalismin ja asiakasviestinnän parissa. Herkkien ja hankalasti visualisoitavien asioiden tekeminen näkyväksi on meille tuttua. 

Kuvaajiamme yhdistää rakkaus henkilökuvaukseen sekä tarinankerrontaan. Erikoisosaamistamme on ihmisten kohtaaminen, hyvä ja luottamusta herättävä henkilöohjaus sekä halu vaikuttaa kuvien avulla. Meidät tunnetaan hyvinä ja luotettavina yhteistyökumppaneina, jotka hoitavat työnsä huolellisesti. 

Kuvassa näkyy perhe: äiti, poika ja isä. He istuva lähekkäin. Takana näkyvä äiti katsoo hymyillen kameraan, etualalla poika ja isä katsovat hymyillen puhelinta. Kuvan tarkennus on äidissä, poika ja isä ovat sumeina.

Meille on tärkeää tuntea asiakkaamme taustat ja kartoittaa toimintaympäristöä.  Kuvien sisällössä yhdistyy parhaimmillaan kaksi vahvaa elementtiä: tunne ja tieto.

Autamme, kun…

  • kuvalla on tärkeä rooli viestin ja oikean tunnelman välittämisessä,
  • kuvapankkikuva ei kosketa eikä tunnu kertovan tarpeeksi työstänne tai
  • haluat käyttää aikasi tehokkaasti ja ulkoistaa kuvasuunnittelun alan ammattilaisille.

Jos kuvatarpeesi on isompi – vaikkapa kuvapankki tai juttusarjan kuvitus –  kokonaisuuden hallinta nousee isoon rooliin. Suurempi tiimi mahdollistaa isojen kokonaisuuksien hoitamisen kerralla, vaivattomasti ja laadukkaasti. Noon Kollektiivissa kokonaisuutta on kuvaajan lisäksi usein suunnittelemassa graafikko ja/tai viestinnän asiantuntija.


VideotuotanTO

Hyvä video kertoo kiinnostavan tarinan ja kiteyttää viestin oivaltavasti.

Videon ennakkovalmistelu lähtee aina ajatustyöstä yhdessä asiakkaan kanssa: mihin tarpeeseen video vastaa ja kenelle se on suunnattu? Miten video löytää katsojat ja millainen toteutus sopii suunniteltuihin levityskanaviin? Pohdinta luo raamit videon toteutustavalle ja kuvakerronnalle. Huolellinen suunnittelu näkyy lopputuloksen viimeistellyssä ilmeessä. 

Toteutamme yhteisösi apuna mm.

  • Somevideot 
  • Tietoiskut
  • Tarinat
  • Koulutus- ja luentovideot
  • UUTUUS: Minidokumentti

Video- ja valokuvakoulutus

Haluatteko tehdä kuvaviestintää itse, mutta yhteisönne taidot kaipaavat täydennystä? Me autamme – tilaa videokoulutus tai visuaalisen viestinnän koulutus tai työpaja!

Kuvaamiseen ja kuvaustilanteisiin liittyvät ongelmat ovat usein käytännönläheisiä. Koulutusten tavoitteena onkin antaa konkreettisia vinkkejä kuvausta helpottamaan. Voit pyytää meiltä tarjousta valmiista paketista tai juuri teille räätälöidystä kokonaisuudesta.

Kuvassa pöydällä kamera, muistikortteja, johtoa ja muuta pientä kuvaustarviketta kuvattuna ylhäältä päin.

Lue lisää myös muista koulutuksistamme


kuvaajiemme Referenssejä

Videosarja väkivallasta – uusia näkökulmia

STTK

Henkilökuvia kanteen ja kuvitukseksi herkällä otteella

Tunne & Mieli -lehti

Kuvapankki kampanjoinnin tueksi

THL

Kuvapankki konkretisoi avustustyön arkea viestinnässä

Hope ry

Arki- ja jäsenviestinnän tuki

Jätehuoltoyhdistys

Kattava viestinnän uudistus visuaalisesta ilmeestä verkkosivuihin

Jätehuoltoyhdistys

Seminaarin monipuolinen taltiointi ja paintotuotteet

Valli / Ageing migrants

Ihminen esiin -valokuvauskioskilla tekijät ja viestit esiin

SOSTE ry

Tapahtuman visuaalinen ilme ja somemateriaalia

Sovinto100-hanke

Järjestön lehden ja verkkkosivujen sisällöntuotanto ja uudistus

Suomen Yrittäjänaiset ry

Sitten olin vapaa -kirja ja esitemateriaalit

Naisten Linja Suomessa ry

Vertaistarinat osana hankeviestintää

Autismiliitto

Viestintäuudistuksessa uusi strategia, ilme ja verkkosivut

Suomen Merimieskirkko

Jatkuva kuvareportaasityöskentely sisällöntuotantona

Perhehoito-lehti

Ikäihmiset verkossa – kuvapankki ja artikkeli

Eläkeliitto
Close Bitnami banner
Bitnami