Minidokumentti tuo tarinasi näkyviin

Minidokumentti kertoo konkreettisesti ja inhimillisesti, mitä ruudun toisella puolella tapahtuu. Taidolla tehty video tuo henkilöt, tunteet ja hetket lähelle.

Minidokumentti on Noon Kollektiivin videojournalistien tuottama lyhytvideo. Sen avulla voidaan herättää tunteita, kertoa tarinan toinen puoli tai saada aikaan toimintaa. Parin minuutin henkilökuva voi esimerkiksi kertoa kokemusasiantuntijan arjesta tai esitellä organisaation avainhenkilöitä – ihmisläheisesti ja tunteella.

Mihin minidokumentti sopii?

Dokumentin tapaan tehty lyhyt video on hyvä väline esimerkiksi

  • vapaaehtoisten, työntekijöiden tai avainhenkilöiden esittelyyn
  • vaikuttamisviestintään ja kampanjointiin
  • kokemusasiantuntijan tarinan kertomiseen
  • työn tulosten esittelemiseen esimerkiksi messuilla tai vuosikokouksessa
  • … ja moneen muuhun tilanteeseen – kysy, niin ideoidaan yhdessä!

Miten minidokumentti tehdään?

Minidokumenttipakettiin kuuluu aloitustapaaminen, videon suunnittelu sekä 3 tuntia videokuvausta aidossa ympäristössä. Jos kuvaukset järjestetään pääkaupunkiseudun ulkopuolella, hintaan lisätään matkakorvaus 1,2 €/km sisältäen matka-ajan korvauksen.

Kuvaajamme ovat tottuneet kuvittamaan herkkiä aiheita ja kuvaamaan kunnioittavasti kaikenlaisia ihmisiä ja tilanteita. Tuotannossa on mukana vähintään kaksi henkilöä. 

Takuusäätiön Murra häpeä -kampanja // Tiinan tarina

Hinta

Alkaen-hintaan kuuluu yksi korjauskierros sekä tekijänoikeusvapaa taustamusiikki. Asiakas toimittaa fontit, logot ja muun halutun grafiikka-aineiston sopivassa muodossa kuvaajan käyttöön. Lopputuotteena syntyy 2–3 minuutin henkilökuva tai tunnelmavideo, joka on tekstitetty saavutettavuusvaatimusten mukaisesti.

Minidokumentti alk. 3900 € + alv 24 %

Lisämaksusta pakettiin voidaan lisätä esimerkiksi kanavakohtaisia versiointeja, tekstituotantoa tai grafiikkaa. 

Miten videolle saa enemmän katselukertoja somessa? 

Jo minidokumentin suunnitteluvaiheessa kannattaa selvittää, keitä seuraajanne ovat, mikä sisältö somekanavissanne menestyy ja mitä teistä kiinnostuneet käyttäjät oikeasti haluavat nähdä. 

Someanalytiikan asiantuntijamme osaa kertoa vastaukset näihin kysymyksiin ja neuvoa, millaisella sisällöllä saatte aikaan reaktioita ja sitoutumista. Pyydä siis pakettiin mukaan myös sosiaalisen median kanavien analyysi.

Esimerkiksi yhden kanavan perustason analyysi sisältää

  • seuraajien demografiset tiedot
  • parhaat ja huonoimmat postaukset sekä asiantuntijan arvion syistä hyvään tai huonoon menestykseen
  • parhaat ajankohdat julkaisemiseen
  • tärkeimmät tunnusluvut, mitä ne tarkoittavat ja mistä ne löytää
  • tulosten läpikäynnin yhdessä asiantuntijan kanssa.

Kanavien oleellista analytiikkaa seuraamalla kehityt oman somesi asiantuntijaksi, jolle sitouttavien somesisältöjen tekeminen on helppoa.

Close Bitnami banner
Bitnami