Tanja Eskola

Viestinnän asiantuntija

Tanja Eskola on järjestötaustainen viestinnän moniottelija, joka operoi arvot edellä. Hänellä on vahva yhteiskunnallinen missio ja halu edistää sosiaalista ja ekologista oikeudenmukaisuutta. Tanjan sydänalassa läikähtää lämpimästi aina, kun omat taidot, asiakkaan tarpeet ja arvomaailmat kohtaavat.

Tanja ymmärtää järjestöelämää ja tuntee ne lähtökohdat, joista käsin järjestöissä viestitään. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus monipuolisista viestintätehtävistä sekä koti- että ulkomaan järjestökentiltä. 

Viestijänä Tanja on rohkea ja kannustava. Hän haluaa etsiä ratkaisuja ja tarjota ihmisille positiivisia osallisuuden ja vaikuttamisen kokemuksia. Erityisen tärkeää Tanjalle on vahvistaa niitä ääniä, jotka eivät tule kuulluksi. 

Tanjan erityisosaamista Noonissa on käyttäjälähtöisten verkkosivustojen kehittäminen, suunnittelu ja toteutus. Kun verkkosivuja suunnitellaan käyttäjän tarpeet ja käytettävyys edellä, ne palvelevat myös julkaisijaa: timanttisinkaan sisältö ei vaikuta, jollei sitä voida, osata tai haluta käyttää, saati löydetä ensinkään.

Verkkosivujen lisäksi Tanjan ammatillisiin intohimoihin kuuluvat kielenhuolto ja tekstieditointi sekä suomi-englanti-suomi -käännöstyöt. 

Tanja asuu ja työskentelee Berliinissä.


Tanjan töitä ja asiakkaita

Tekstieditointi ja kielenhuolto

  • Pelastakaa lapset ry: Programme Report 2022
  • EHYT ry: Kansainvälinen alkoholipoliittinen raportti, Ehkäisevän päihdetyön opas 
  • Opintokeskus Sivis: Järjestöissä me innostutaan – Oppiminen ja kestävä sivistys järjestötoiminnassa, Järjestöjen uudistumiskyky ja talousosaaminen koetuksella – Katsaus vuoden 2022 osaamistarvekyselyn tuloksiin

Verkkoviestinnän sparraus ja konsultointi

  • Opetushallitus, Luova Eurooppa -ohjelma
  • Mediadesk.fi