Noon Kollektiivi – yhteiskunnallista viestintää

Noon Kollektiivi on olemassa, koska haluamme luoda hyvää työelämää viestinnän ammattilaisille. Samaa haluamme tarjota myös asiakkaillemme.

Noon Kollektiivi on yhteiskunnallisen viestinnän luottokumppani suureen tai pieneen tarpeeseen. Samalla olemme lämminhenkinen työyhteisö, joka tarjoaa kodin yhteiskunnalliseen viestintään erikoistuneille freelancereille ja työntekijöille.

Hyvää työelämää teille ja meille!

Mitä tarkoittaa yhteiskunnallisen viestinnän luottokumppanuus? Meille se tarkoittaa, että tarjoamme yhteiskunnallisten asioiden parissa työskenteleville asiakkaillemme vaikuttavia viestinnän ratkaisuja, jotka tuottavat todellisia hyötyjä.

Lisäksi luottokumppanuus sisältää lupauksen yhteistyön luonteesta: olemme reiluja, pidämme kiinni sovitusta ja teemme töitä positiivisella perusvireellä. Meille tärkeä onnistumisen mittari on se, että yhteistyö kanssamme tuntuu mutkattomalta ja sujuvalta.

Näistä emme tingi:

  • suunnitelmallisuus ja selkeät prosessit
  • realistiset aikataulut
  • arvostava ja avoin vuorovaikutus
  • huolenpito kokonaisuuksista
  • aikaa riittävään palautumiseen ja lepoon
  • lupa sanoa ”ei”.

Tärkeä osa työhyvinvointiamme on myös työn merkityksellisyys. Tuloksellinen yhteistyö asiakkaidemme kanssa yhteiskunnallisten aiheiden parissa on kaiken tekemisemme ytimessä – eihän meitä olisi olemassa ilman sitä!

Kiinnostaako yhteistyötä kanssamme? Ota yhteyttä.

Noon Kollektiivissa työskentelee friikkuja ja työntekijöitä

Noon Kollektiivia luotsaa neljän freelancer-osakkaan joukko ja työt laskuttaa ja laadusta vastaa osakkaiden omistama Noon Viestintä Oy. Osakkaiden lisäksi Noon Kollektiivissa työskentelee noin kymmenen freelanceria ja kaksi työntekijää. Tutustu meihin tarkemmin.

Olemme yhteisönä sitoutuneet edistämään ekologista ja sosiaalista kestävyyttä sekä vastuullista työelämää. Lue, mitä vastuullisuus meille tarkoittaa. Jos haluat tietää, miten Noon Kollektiivi on syntynyt, tutustu tarinaamme.

Asiakkaamme ovat yhteiskunnallisia toimijoita

Teemme töitä säätiöiden, liittojen ja järjestöjen kanssa. Asiakkaitamme ovat myös julkishallinnon toimijat, yhteiskunnalliset yritykset sekä kulttuurilaitokset ja -yhteisöt.

Alla on listattu joitakin lähiaikojen asiakkaitamme. Linkit johtavat esimerkkeihin yhteistyöstä. Lisää työnäytteitä on koottu Referenssit-sivulle, missä voit silmäillä niitä aihepiireittäin.

Kumppaneitamme

Olemme avoimia yhteistyölle muiden viestinnän alan yritysten kanssa, kunhan arvomme menevät yksiin! Yrityskumppaneitamme tällä hetkellä:

Osana yhteistä ratkaisua Oy
Viestintä-Piritta Oy

Askarruttaako jokin? Ota yhteyttä!