Blogi


Kiitos vuodesta 2022!

13.12.2022 | Noon Kollektiivi

Kysyimme Noonin tekijäjengiltä, mitkä asiakkaidemme työn teemat tänä vuonna puhututtivat erityisesti.

Lue lisää »


Missä mennään, Twitter?

8.12.2022 | Noon Kollektiivi

Mitä järjestötoimijan tulisi ajatella Twitterin muutoksista? Tulisiko Twitteristä lähteä tai etsiä sille korvaavaa kanavaa? Onko aktiivisuus Twitterissä mainehaitta?

Lue lisää »Viestinnän sparraus – mitä se on?

30.5.2022 | Noora Jokinen

Teemme Noon Kollektiivissa viestinnän sparrauksia monenlaisille organisaatioille: järjestöille, hankkeille, säätiöille ja kulttuurikentän toimijoille. Mutta mitä sparraus on, kenelle se sopii ja milloin siitä on hyötyä?

Lue lisää »
Mitä ostat, kun ostat tekstin editointia?

25.5.2021 | Anna Tommola

Raportti, verkkoartikkelisarja tai kampanjajulkaisu on kasassa – vain oikoluku puuttuu. Vai puuttuuko kenties enemmänkin? Ehkä mietit, kannattaisiko jonkun tekstityön ammattilaisen vielä katsoa, että kokonaisuus toimii.

Lue lisää »


Miten tilaat ekologisen painotuotteen? Huomioi nämä 4 asiaa.

15.9.2020 | Anni Mikola

Mietitäänkö teilläkin, miten pienentää oman työyhteisön hiilijalanjälkeä? Vaikka viestinnästä yhä isompi osa tehdään diginä, painotuotteet eivät katoa mihinkään. Käy läpi oma työprosessinne – onko se ekologinen? Ekologisempi painotuote syntyy monesta pienestä valinnasta – ja ennen kaikkea huolellisesta suunnittelusta.

Lue lisää »


Johtaja, johdatko myös viestintää?

8.5.2020 | Noora Jokinen

Onko sinunkin organisaatiossasi linjattu, että ”viestintä kuuluu kaikille”? Hyvä. Se on moderni tapa järjestää viestinnän tekeminen, kun kanavia, sisältöjä ja erilaisia yleisöjä on runsaasti. 

Lue lisää »
Vaikuttaako viestintätyö ilmastoon?

26.9.2019 | Noora Jokinen

Siinä vaiheessa, kun graafikkomme Inari ehdotti, että Noon osallistuisi ilmastolakkoon perjantaina 27.9., meistä liian monella oli jo kalenterit täytettynä asiakkaiden töillä.

Lue lisää »


Laita jotain sinne someen

3.6.2019 | Marjukka Kähönen

Oletko koskaan pinnistellyt synnyttääksesi jotain sinne someen? Oletko kamppaillut julkaisua kasaan vasemmalla kädellä samalla, kun oikealla sammutat tulipaloa, selvität viestitulvaa tai tervehdit vapaaehtoista?

Lue lisää »Journalistin viisi neuvoa sisältömarkkinointiin

14.11.2018 | Meri Nykänen

Paras sisältömarkkinointi on kuin laadukasta journalismia: kiinnostavaa, uusia ajatuksia herättävää ja viimeisteltyä. Jos haluat saada järjestösi tai yhteisösi viestin perille ja ymmärretyksi, ota nämä journalismin keinot käyttöön – tai tilaa asiansa osaava journalisti hommiin.

Lue lisää »