Akavan Erityisalat

Kampanja kannustaa ehdokkaaksi muutoksen keskellä

Akavan Erityisalojen tavoitteena oli saada jäseniään ehdolle kuntien ja hyvinvointialueiden luottamusmiesvaaleissa. Vuodenvaihteessa 2023 toimintansa aloittaneet hyvinvointialueet toivat mukanaan muutoksia monien työntekijöiden ja luottamusmiesten arkeen.

Ideoimme kampanjalle sloganin Muutoksen keskellä on aika vaikuttaa. Kampanjan materiaali rakennettiin tukemaan tätä viestiä. Kampanjamateriaaleja hyödynnettiin monipuolisesti sekä verkkosivuilla että somekanavissa.

  • Videot kiteyttävät luottamusmiestoiminnan ydinkysymyksiä
  • Henkilöhaastattelut jakavat perustietoa luottamusmiehen tehtävästä ja merkityksestä
  • Kampanjakuvat esittelevät positiivisia ja jämäköitä luottamusmiehiä persoonallisesti

Loimme kampanjalle myös visuaalisen ilmeen sekä kuvakonseptin. Akavan Erityisalojen kirkas keltainen toimii huomiota herättävänä elementtinä.

Poimintoja kampanjamateriaaleista

Lue henkilöhaastattelu Akavan Erityisalojen sivuilta: Millainen on hyvä luottamusmies, Milla Eräsaari? | Akavan Erityisalat

Kampanjaa varten luotuja materiaaleja ja kampanjaideaa voidaan hyödyntää myös muiden Akavan Erityisalojen sektorien vaaleissa lähivuosina.

Noon-tiimi: kuvatuottaja ja suunnittelija Riitta Supperi, valokuvaaja Laura Oja, graafikko Inari Savola, viestinnän suunnittelija Leena Salokoski, viestintäassistentti Maija Huitu