Jätehuoltoyhdistys

Arki- ja jäsenviestinnän tuki

Vastaamme Jätehuoltoyhdistyksen (JHY) arki- ja jäsenviestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä yhdistyksen hallituksen kanssa. JHY:n viestinnän keskiössä on henkilö- ja yhteisöjäsenten pitäminen ajan tasalla yhdistyksen ja alan uutisista sekä vuosittaisen päätapahtuman, Jätehuoltopäivien, markkinointi.

Uudistimme Jätehuoltoyhdistyksen ilmeen vuonna 2019 ja olemme siitä lähtien vastanneet myös jäsenille suunnatun Jäteplus-lehden suunnittelusta ja tuotannosta. Lehti on ilmestynyt sekä uutiskirje- että printtiversioina vuosien varrella. Lisäksi huolehdimme yhdistyksen sosiaalisen median viestinnästä sekä säännöllisistä uutiskirjeistä jäsenistölle.

Vuonna 2022 olimme myös toteuttamassa kiertotalouden vastavalmistuneille asiantuntijoille suunnatun opinnäytetyökilpailun viestintää.

Olemme Noon Kollektiivin avulla luoneet Jätehuoltoyhdistykselle aktiivista, laadukasta ja monikanavaista viestintää. Viestinnän keskiössä on toimialamme tiedonvälitys ja jäsenten aktivointi tapahtumiimme.

Olen ylpeä siitä, miltä yhdistyksemme näyttää ja kuulostaa. JHY:llä on toiminnassa tekemisen meininkiä, ja sen pitää näkyä myös viestinnässämme. Samaa meininkiä löytyy Noonista!

Satu Estakari
Jätehuoltoyhdistyksen puheenjohtaja 2022

Noon-tiimi: Viestinnän suunnittelijat Riina Nygrén ja Leena Salokoski, graafinen suunnittelija Inari Savola, toimittaja Anne Ignatius, viestinnän asiantuntija Noora Jokinen, valokuvaajat Susanna Kekkonen ja Katja Tähjä

Jätehuoltoyhdistykselle teimme myös: Kattava viestinnän uudistus visuaalisesta ilmeestä verkkosivuihin