Kestävyyspaneeli

Tilaisuuden käsikirjoitus ja mediaviestinnän tuki

Kestävyyspaneeli on riippumaton tiedepaneeli, jonka tehtävä on edistää kestävän kehityksen tavoitteita Suomessa. Kestävyyspaneeli järjesti syksyllä 2023 keskustelutilaisuuden, jossa panelistit kommentoivat tuoretta hallitusohjelmaa ja kertoivat näkemyksiään Suomen tulevaisuuden kehityksestä. Tarjosimme Kestävyyspaneelille tukea tapahtuman suunnitteluun ja viestintään.  

Oivalluksia herättävän tilaisuuden käsikirjoitus

Pääsihteeri Johanna Kentala-Lehtonen halusi luoda mielenkiintoisen ja samalla raikkaan tilaisuuden, jota toimittajien ja muiden kiinnostuneiden olisi helppo seurata ja joka lisäisi Kestävyyspaneelin tunnettuutta.

Suunnittelimme ja käsikirjoitimme tilaisuuden tiiviissä yhteistyössä. Tavoitteemme oli, että osallistujan mielenkiinto ei pääse herpaantumaan ja että tilaisuus antaa oivalluksia. Vakavasta ja huolestuttavastakin sisällöstä huolimatta tilaisuus ei saanut tuntua raskaalta, vaan halusimme, että se lisää tietoa ja luo toivoa. 

Noon Kollektiivin panos tilaisuuden suunnittelussa ja tiedotteen laatimisessa auttoi meitä rakentamaan onnistuneen kokonaisuuden. Yhteistyön tekeminen oli luontevaa ja hauskaa. Olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen.

Johanna Kentala-Lehtonen
Kestävyyspaneelin pääsihteeri

Kantaaottavuudesta pontta mediaviestintään

Autoimme myös suunnittelemaan ja toteuttamaan tilaisuuden mediaviestintää. Kirjoitimme tilaisuudesta kiinnostavan ja kantaaottavan tiedotteen ja mediakutsun sekä teimme mediaviestinnän suunnitelman aikatauluineen.

Tarjosimme Kestävyyspaneelille näkemyksemme siitä, miten tieto tapahtumasta tavoittaa toimittajat parhaiten ja kontaktoimme toimituksia tilaisuuden alla. Toimimme Kestävyyspaneelille mediaviestinnän ajattelun tukena ja lisäkäsinä. Yhteistyön tuloksena Kestävyyspaneeli sai eväitä myös tulevien tilaisuuksien mediaviestintään.

Noon-tiimi: toimittaja Anne Ignatius ja viestinnän suunnittelija Leena Salokoski