Sateenkaariperheet ry

Hankkeen visuaalinen ilme osaksi brändikokonaisuutta


Sateenkaariperheiden Kumppanuusvanhemmaksi-hankkeen visuaalinen ilme on Noon Kollektiivin käsialaa. Ilme kiinnitettiin Sateenkaariperheet ry:n ja sen yhteydessä toimivan Perhesuhdekeskuksen brändikokonaisuuteen.

Tuimme hankkeen viestintää jo sen alkumetreillä. Autoimme asiakasta strategisen viestintäsuunnitelman laatimisessa ja rakensimme hankkeelle nopeasti verkkosivun. Avullamme hankkeen teksteistä saatiin saavutettavia ja verkkosivut täyttävät vaatimusmäärittelyt.

Työskentely Noonin asiantuntijoiden kanssa on ollut helppoa, tuloksellista ja kivaa. Viestinnän sparraukset ovat auttaneet meitä kirkastamaan viestiämme ja jäsentämään tekemistämme tehokkaasti.

Hannamarin työllemme luoma visuaalinen ilme ei ole vain hersyvän ihana, vaan siihen myös kiteytyvät pääviestimme: lapsen hyvinvointi, etu ja oikeudet sekä kaikkien oikeus tavoitella unelmaa lapsiperheellistymisestä. Olemme todella iloisia loistavasta yhteistyöstä Noonin kanssa!

Tikli Oikarinen, Kumppanuusvanhemmaksi-hanke, Sateenkaariperheet ry

Tutustu sivustoon täällä: www.kumppanuusvanhemmaksi.fi

Noon Kollektiivin tiimi: graafinen suunnittelu Hannamari Kovanen, viestintäsuunnitelman kirkastaminen Noora Jokinen, verkkoviestinnän sparraus ja tuki Marjukka Kähönen, somemarkkinoinnin sparraus Anu Maria Dufva