Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Vuosijulkaisu – Graafinen ilme ja sisällöntuotanto

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n vuosijulkaisu sai graafikkomme käsissä uuden ulkoasun. Ilmeen uudistuksen tavoitteena oli luoda järjestön jäseniä puhutteleva ja innostava julkaisu, johon tartutaan ja joka luetaan huolellisesti.

Toteutimme vuosijulkaisun graafisen ilmeen infografiikoita ja kuvituksia myöten. Moninaisia tilastoja havainnoillistavat infografiikat tuovat tiedon lukijalle helposti sisäistettävään muotoon. 

Ilmeen lisäksi tarjosimme tukea julkaisun sisällön suunnitteluun ja tuotimme julkaisuun valokuvitetun henkilöjutun Vuoden yhteiskuntatieteilijästä.

Noon Kollektiivi uudisti vuosijulkaisumme ilmeen ja tuotti osan sen sisällöstä. Työskentely oli erittäin sujuvaa ja mukavaa. Lopputulos oli paljon enemmän kuin olisimme osanneet edes haaveilla: uusi ilme teki vuosijulkaisusta miellyttävän lukea ja tilaamme sisällöt olivat huippuluokkaa.

Erityiskiitos graafikko Inarille, joka loi meille mahtavan uuden ilmeen ja jaksoi kärsivällisesti veivata kanssamme taiton pienimpiäkin yksityiskohtia. Yhteistyö sujui niin hyvin, että teemme mielellämme jatkossa muitakin hommia yhdessä!

Laura Piiroinen
Viestintäpäällikkö, Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry

Noon-tiimi: Graafikko Inari Savola, valokuvaaja Susanna Kekkonen, toimittaja Anna Tommola

Close Bitnami banner
Bitnami