Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Vuosijulkaisu – graafinen ilme ja sisällöntuotanto

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n vuosijulkaisu sai graafikkomme käsissä uuden ulkoasun vuonna 2022. Ilmeen uudistuksen tavoitteena oli luoda järjestön jäseniä puhutteleva ja innostava julkaisu, johon tartutaan ja joka luetaan huolellisesti.

Olemme toteuttaneet vuosien 2022 ja 2023 vuosijulkaisun graafisen ilmeen infografiikoita ja kuvituksia myöten. Moninaisia tilastoja havainnollistavat infografiikat tuovat tiedon lukijalle helposti sisäistettävään muotoon. 

Ilmeen lisäksi tarjosimme tukea julkaisujen sisältöjen suunnitteluun ja tuotimme julkaisuihin valokuvitetut henkilöjutut Vuoden yhteiskuntatieteilijöistä.

”Noon Kollektiivi uudisti vuosijulkaisumme ilmeen ja tuotti osan sen sisällöstä. Työskentely oli erittäin sujuvaa ja mukavaa. Lopputulos oli paljon enemmän kuin olisimme osanneet edes haaveilla: uusi ilme teki vuosijulkaisusta miellyttävän lukea ja tilaamamme sisällöt olivat huippuluokkaa.

Erityiskiitos graafikko Inarille, joka loi meille mahtavan uuden ilmeen ja jaksoi kärsivällisesti veivata kanssamme taiton pienimpiäkin yksityiskohtia. Yhteistyö sujui niin hyvin, että teemme mielellämme jatkossa muitakin hommia yhdessä!”

Laura Piiroinen
Viestintäpäällikkö, Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry

Noon-tiimi: Graafikko Inari Savola, valokuvaaja Susanna Kekkonen, toimittaja Anna Tommola