Minidokumentti – kerromme tarinasi näkyväksi

Onko teillä tarina, joka ansaitsee tulla kerrotuksi laadukkaalla videolla? Minidokumentti tiivistää viestin elämykselliseen muotoon, joka erottuu ja huomataan.

Minidokumentti on Noon Kollektiivin videojournalistien tuottama lyhytvideo, joka antaa viestillenne äänen. Parin minuutin dokumentaarinen henkilökuva voi esimerkiksi kertoa kokemusasiantuntijan arjesta tai kertoa työnne vaikutuksesta – ihmisläheisesti ja tunteella. Kuvaajamme ovat tottuneet kuvittamaan herkkiä aiheita ja kuvaamaan kunnioittavasti kaikenlaisia ihmisiä ja tilanteita.

Minidokumentti on erinomainen väline, kun haluatte tiivistää tarinanne 2–3 minuuttiin. Videon suunnitteluun osallistuu räätälöity työryhmä. Näin varmistetaan, että minidokumenttiin saadaan kiteytettyä tarinan ydin ja itse tuotanto on sujuvaa. Työn hintaan sisältyy koko tuotanto suunnittelusta viimeisteltyyn tuotteeseen.

Sinun täytyy hyväksyä markkinointievästeet, jotta voit katsoa tätä upotettua videosisältöä. Tai katso video täältä.

Moniammatillinen tiimi suunnittelun apuna

Noon kollektiivissa videoiden suunnitteluun ja tuotantoon osallistuu tarvittaessa myös viestinnän suunnittelija, graafikko tai vaikkapa animaattori. Näin video saadaan kiinteäksi osaksi muuta viestintää. Videon levityksen tueksi voimme tarjota myös somemarkkinoinnin ja -analytiikan osaamista. 

Kiinnostuitko minidokumentista?

Riitta Supperi

Tuottaja: valokuvaus ja videot

+358 40 7050 577

|

riitta@noonkollektiivi.fi