Journalistiset artikkelit

Piristäisikö jäsenlehteänne uusi juttusarja tai asiantunteva artikkeli? Tarvitseeko asiakaslehtenne tai verkkomedianne kokeneen tuottajan tai koko tuotantotiimin? Hyödynnä journalistejamme!

Noon Kollektiivissa on monta pitkän linjan toimittajaa, joita yhdistää kiinnostus yhteiskunnallisesti merkittäviin aiheisiin. Innostumme sekä isoista ja hankalista että pienistä, esimerkiksi arjen havainnoista kertovista aiheista. 

Laadukkaat artikkelit verkkoon tai lehtiin

Kirjoitamme jatkuvasti artikkeleita asiakkaidemme lehtiin ja verkkoalustoille. Meille tuttuja ovat mm. terveyteen ja hyvinvointiin, sosiaalipolitiikkaan ja eriarvoisuuteen, kestävään kehitykseen ja kiertotalouteen sekä tieteeseen ja työelämään syventyvät teemat. Olipa aihe mikä tahansa, löydämme juttuun varmasti raikkaan näkökulman.

Journalistisia keinoja hyödyntävät artikkelit kirjoitetaan useimmiten haastattelujen pohjalta.

Meiltä onnistuvat niin napakat uutiset, henkilökuvat, reportaasit kuin pitkät ja tarinalliset artikkelit.

Ulkoista tuotantoprosessi ammattilaiselle

Jos etsit laajempaa tuotannollista yhteistyötä, olet tullut oikeaan paikkaan! Kokeneelta toimittajatiimiltämme voit tilata lehden tai verkkomedian tuotannon myös kokonaisuudessaan.

Journalistinen yhteistyö kanssamme tarkoittaa juttujen korkean laadun lisäksi sitä, että myös sisältöjen visuaalisuuteen satsataan. Siitä pitävät huolen visuaalisen viestinnän asiantuntijamme.

Useimmiten tuotantotyötä tehdään tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tuotantoprosessi voi edetä vaikkapa näin:

  • Ideoimme tuotettavat sisällöt yhdessä asiakkaan kanssa.
  • Tuottajamme tilaa sisällöt: tekstit, kuvat, infograafit, videot ja vastaa niiden laadusta.
  • Tarjoamme myös mm. valokuvaajan, videotuottajan ja graafikon palveluita. 
  • Kirjoitamme ja editoimme sisällöt ja hyväksytämme ne asiakkaalla.
  • Huolehdimme sisällöt julkaisukuntoon eli taittoon tai sisällönsyöttöön.

Voimme myös taittaa lehden, päivittää verkkomedian/verkkosivut, koota uutiskirjeet, tehdä somepostaukset, kehittää sisältöjä analytiikan pohjalta, tehdä somemainontaa…. eli hoitaa tuotannosta juuri sen kulman, joka teille parhaiten sopii!

Lehtiuudistus tai verkkomedian konseptointi

Olemme luotsanneet lukuisia lehtiuudistuksia ja luoneet konsepteja eri medioille. Meistä on hedelmällistä pohtia yhdessä asiakkaan kanssa, millainen julkaisu tai media toimisi parhaiten juuri tähän tarkoitukseen.

Konseptointityö edellyttää aina tiivistä yhteistyötä ja ymmärrystä lehden/verkkomedian aiheista ja tavoitteista. Yhteistyössä luomme lehdelle tai medialle sisältöstrategian ja sisältötyypit, jotka palvelevat teitä ja yleisöänne parhaiten.

Emme unohda myöskään visuaalista viestintää! Osana konseptointia voimme luoda myös kuvakonseptin tai visuaalisen ilmeen. Tarjoamme näkemystämme myös videoiden ja vaikkapa infograafien hyödyntämisestä mediassanne. 

Meiltä saatte myös vinkkejä tuotantoprosessin tueksi ja sparrausta mm. editointiin ja kirjoittamiseen.

Esimerkkejä artikkeleistamme

Mietitään yhdessä sopiva toteutus!

Marjukka Kähönen
Marjukka Kähönen

Tuottaja: tekstityöt ja verkkoviestintä

+358 40 537 8797

|

marjukka@noonkollektiivi.fi