Someviestinnän tuki

Miten viestiä vaikuttavasti somekanavissa? Tarvitsetteko tukea somen sisällöntuotannossa tai somemarkkinoinnissa? Someviestinnän asiantuntijamme auttavat!

Haluaisitteko vahvistaa omia taitojanne sosiaalisen median kiemuroissa? Hienoa! Tarjoamme tarpeisiinne räätälöityjä koulutuksia ja strategisia sparrauksia kanavakohtaisesti.

Lue lisää viestinnän sparrauksista ja koulutuksista.

Apua maksettuun mainontaan

Maksetulla mainonnalla saatte viestinne näkymään varmasti vanhalle, mutta myös uudelle yleisölle. Hyvin suunniteltu maksettu mainonta voi olla tehokasta pienelläkin budjetilla. Autamme teitä markkinoimaan Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja LinkedInissä – valitaan tavoitteisiinne sopiva kanava yhdessä!

Parhaaseen tulokseen päästään, kun ymmärrys toiminnastanne yhdistyy asiantuntijamme tietämykseen eri kanavien mahdollisuuksista ja kohderyhmistä. Samalla teistäkin tulee oman yleisönne asiantuntijoita! 

Autamme myös luomaan mainostilit ja hakemaan mainosluvat.

Valjasta someanalytiikka avuksesi!

Asiantuntijan tekemä someanalyysi auttaa kehittämään sisältöjänne. 
Lue lisää: Someanalytiikka auttaa sisällön suunnittelussa

Marjukka Kähönen
Marjukka Kähönen

Tuottaja: tekstityöt ja verkkoviestintä

+358 40 537 8797

|

marjukka@noonkollektiivi.fi 

Somesisällön tuotannon tuki

Sosiaalinen media voi olla todella tehokas kanava levittää tietoa, osallistaa yleisöä ja luoda vaikutuksia. Kun kanavat on valittu oikein ja sisällöt puhuttelevat seuraajianne, viestintänne pavelee parhaiten sekä teitä että yleisöänne. 

Olemme tukenanne, kun tarvitsette

  • somekuvia tai -videoita
  • somekampanjan
  • analytiikkatietoja kanavistanne
  • someohjeistuksen yhteisöllenne
  • somekoulutusta.

Suunnittelemme sisällöt lähtökohtaisesti monikäyttöisiksi. Esimerkiksi tiettyä kampanjaa varten tehtyjä materiaaleja voidaan käyttää myös myöhemmin osana perusviestintää, kun jatkokäyttö on huomioitu etukäteen.

”Absurdit bugit sekoittivat pakkaa.”
BLOGI

Olipa vaalikampanja! Someasiantuntijan opit Metan toiminnasta

BLOGI

Näin teet somea saavutettavasti vuonna 2023