Hankeviestinnän sparrausryhmät

Hankeviestinnän sparrausryhmä on täsmätuki sinulle, joka työskentelet hankkeessa ja olet vastuussa sen viestinnän suunnittelusta, toteutuksesta tai molemmista.

Hankeviestintä tuottaa usein päänvaivaa. Miten tavoittaa oikeat kohderyhmät, kuljettaa rinnakkain hankkeen ja taustayhteisön viestintää ja ottaa hyödyt irti kumppanuuksista?

Fasilitoidussa sparrausryhmässä saat sekä kokeneen viestinnän ammattilaisen että vastaavassa tehtävässä toimivien vertaisten tukea hankkeesi viestinnän ja oman työotteesi kehittämiseen. Ryhmä tukee hankkeen viestinnän vaikuttavuuden parantamista sekä innostaa ja auttaa ratkomaan työn haasteita.

Tapaamisia luotsaa yhteiskunnallisen viestinnän ammattilainen ja Noon Viestintä Oy:n toimitusjohtaja Noora Jokinen. Nooralla on yli 20 vuoden kokemus viestinnän eri tehtävistä toimittajana, tiedottajana, viestintäpäällikkönä sekä alan yrittäjänä ja kouluttajana. Noora on myös koulutettu coach. 

Miten viestinnän sparrausryhmä toimii?

Ryhmä kokoontuu yhteensä kolme kertaa puolen vuoden aikana. Tapaamiset järjestetään ensisijaisesti lähitapaamisina Helsingissä, mutta ryhmän toiveen mukaan voidaan sopia myös etä- tai hybriditapaamisista.  

Tapaamisten teemat suunnitellaan ryhmän ja ryhmäläisten hankkeiden ajankohtaisten tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Teemoja voivat olla esim. hankkeen viestintäsuunnitelman laatiminen, viestinnän suunnittelun työkalut, kanavavalinnat, viestien muotoilu kohderyhmät edellä, hankkeen tuloksista viestiminen  sekä viestinnän mittaaminen ja arviointi. Mikä teema sinun hankkeessasi tuottaa päänvaivaa juuri nyt? 

Tapaamiset kestävät kaksi tuntia ja niiden ajankohdat sovitetaan ryhmäläisten aikatauluihin. Tapaamisiin liittyy ennakkotehtäviä tai -pohdintoja. Ryhmän koko on 4–6 henkilöä. Ryhmässä käytävät keskustelut ovat luottamuksellisia. Työskentelyyn sitoudutaan koko kaudeksi. 

Ilmoittaudu mukaan sparrausryhmään!

Seuraava ryhmä käynnistyy huhtikuussa 2024. Ilmoittaudu ryhmään tällä lomakkeella 31.3. mennessä!

Osallistumismaksu 2024: 3 tapaamiskertaa yht. 395 € + alv 24 % (489,80 € sis. alv 24 %)

Ryhmä toteutuu, kun mukaan ilmoittautuu vähintään neljä osallistujaa. Hinta sisältää valmistellut tapaamiset, niiden ennakkotehtävät ja yhteydenpidon ryhmän kanssa koko tapaamiskauden ajan.

Ilmoitamme uusista ryhmistä tällä sivulla, somessa ja uutiskirjeessämme (Mailchimp).