Koulutusta kirjoittamiseen

Jokaisen tekstin tavoitteena on, että se luetaan ja ymmärretään. Noonin koulutuksissa saat käytännön työkaluja kirjoittamiseen!

Haluaisitko oppia kirjoittamaan selkeämmin? Kaipaatko kertausta kieliopista tai rohkaisua elävän kielen käyttöön? Noon Kollektiivin koulutukset sopivat kaikille tekstien kanssa työskenteleville, kuten tiedottajille, viestinnän ammattilaisille ja työssään kirjoittaville asiantuntijoille. 

Ole yhteydessä, niin jutellaan teille sopivasta toteutuksesta!

Riina Nygrén

Tuottaja: koulutukset ja sparraukset (töissä tiistai-torstai)

+358 50 337 0028

|

riina@noonkollektiivi.fi 

Etsitkö kirjoittajaa?

Voit ulkoistaa kirjoittamisen ammattilaisille: Tekstityöt – Noonin kirjoittajat palveluksessasi.

Asiantuntija avuksi

Tarve täsmätekstien työstämiseen? Tutustu selkeän ja saavutettavan kielen koulutukseen!

Kirjoittamisen ammattilaiset auttavat kehittymään

Noon kouluttaa monipuolisesti eri tekstilajien ja saavutettavampien sisältöjen kirjoittamista. Meiltä löytyy myös kielenhuollon ja fiktiokirjoittamisen asiantuntijoita.

Koulutuksissamme voidaan antaa täsmävinkkejä arjen kirjoittamiseen tai vahvistaa yhteistä näkemystä siitä, millaisia tekstejä esimerkiksi verkkosivuille tai hankeraporttiin tuotetaan. 

Tässä on esimerkkejä kirjoittamis- ja tekstitaitojen koulutuksista, joita olemme pitäneet asiakkaillemme. Jos näistä ei löydy juuri tarpeeseesi sopivaa kokonaisuutta, kootaan teille sopiva paketti yhdessä! Räätälöimme koulutuksen sisällön tarpeidesi mukaan.

Selkeä ja innostava asiantuntijateksti -koulutus

Koulutus tarjoaa konkreettisia työkaluja siihen, millaisilla keinoilla tekstistä saa helposti sujuvan ja selkeän. Koulutuksessa saat varmuutta kirjoittajana ja opit kirjoittamaan entistä houkuttelevampia tekstejä. Vinkit sopivat kaikkiin tekstityyppeihin blogikirjoituksista raportteihin ja tiedotteista uutiskirjeisiin. 

Koulutus sopii kaikille, jotka kaipaavat uusia virikkeitä kirjoittamiseen. Kun kieli selkeytyy,  saat viestisi paremmin esille. 

Koulutus kestää 2 tuntia, ja sopiva osallistujamäärä on 5–15 henkilöä.

Kouluttajana on kirjailija ja toimittaja Anne Ignatius.

Luovaa kirjoittamista viestijöille -koulutus

Koulutuksessa käydään läpi tekstin elävöittämisen keinoja teorian ja käytännön harjoituksen avulla. Koulutus sopii hyvin viestinnän ammattilaisille, jotka kirjoittavat työssään esimerkiksi tiedotteita, uutisia, tapahtumatekstejä ja somesisältöjä.

Koulutuksessa opit kirjoittamaan elävää, kutsuvaa tekstiä, joka herättää lukijan kiinnostuksen!

Koulutus muodostuu kahdesta 1,5 tunnin tapaamisesta sekä tapaamiskertojen välisestä harjoituksesta. Suositeltava osallistujamäärä koulutukseen on 7–15 henkilöä.

Kouluttajana on kokenut journalisti ja kirjailija Anna Tommola.

Kysy lisää kirjoittamisen koulutuksista

Riina Nygrén

Tuottaja: koulutukset ja sparraukset (töissä tiistai-torstai)

+358 50 337 0028

|

riina@noonkollektiivi.fi