Visuaalisen viestinnän koulutus ja kuvatyöpajat

Haluaisitko vahvistaa taitojasi kuvien käyttäjänä, kehittyä itse kuvaajana tai oppia tuottamaan visuaalisia materiaaleja? Noonin koulutukset ja työpajat ovat sinua varten!

Visuaalisen viestinnän koulutuksissa pureudutaan kuvien ja visuaalisten viestien maailmaan. Noonin valokuvaajat auttavat ymmärtämään, miten kuvilla viestitään ja millaiset kuvat tukevat viestintää ja markkinointia. Työpajamuotoisessa koulutuksessa voidaan myös tarjota käytännön vinkkejä parempien kuvien ottamiseen.

Koulutuksemme sopivat kaikille valokuvien ja visuaalisen sisällön kanssa työskenteleville. 

Kuvaviestinnän punainen lanka hukassa? Kuvakonseptointi ja kuvaviestinnän sparraus auttaa kokoamaan visuaalisen viestinnän perusasiat kuntoon.

Kuvatyöpajoissa keskitytään konkretiaan

Oletko miettinyt, miten mobiililaitteella saisi parempia valokuvia tai haluaisitko oppia tekemään itse tyylikkäitä infograafeja? Visuaaliseen viestintään liittyvät ongelmat ovat usein käytännönläheisiä. Työpajamuotoisten koulutusten tavoitteena onkin antaa konkreettisia vinkkejä yhteisön kuvaviestinnän suunnitteluun ja toteutukseen.

Noon kouluttaa monipuolisesti myös visuaalisen viestinnän aiheista. Jos näistä esimerkeistä ei löydy juuri tarpeeseesi sopivaa kokonaisuutta, ole yhteydessä – kootaan teille sopiva paketti!

info@noonkollektiivi.fi 

Valokuvaus viestijöille -koulutus

Koulutus sopii kaikille, jotka valokuvaavat viestintä- tai markkinointimateriaalia ja jotka tarvitsevat tukea valokuvauksen perusteisiin. 

Koulutuksessa tutustutaan siihen, miten valo muokkaa kuvaa ja vaikuttaa kuvaustilanteeseen, käydään läpi eri kuvakulmia ja sommitteluratkaisuja ja niiden vaikutusta valokuvalliseen tarinankerrontaan. Koulutuksesta saa lisäksi käytännön vinkkejä mobiilikuvaukseen ja kevyeen kuvankäsittelyyn.

Koulutukseen voi sisällyttää myös kuvausharjoituksia. Kouluttaja valitaan kohderyhmän mukaan.

Videokuvaus someviestijöille -koulutus 

Opi luomaan mielenkiintoinen käsikirjoitus, kuvaamaan laadukkaasti älypuhelimella ja editoimaan videoita someen. Koulutus sopii erinomaisesti täydentämään someviestijän osaamista.

Lue lisää videokoulutuksesta

Brändinmukaista somesisältöä Canvassa -koulutus

Canva tarjoaa laajan graafisen suunnittelun, animoinnin sekä ääni- ja video-ominaisuuksien työkalupakin, jolla voi luoda mielenkiintoista visuaalista sisältöä someen ja muihin viestintämateriaaleihin.

Koulutuksen aikana tutustumme Canvan monipuolisiin mahdollisuuksiin ja toteutamme somekuvia ja -videoita graafisen ilmeenne mukaista pohjaa hyödyntäen. Koulutuksen päätteeksi teillä on käytössänne ammattigraafikon laatima somepohja ilmeellänne ja taidot hyödyntää Canvan laajoja mahdollisuuksia sen käyttöön – sekä jo koulutuksen aikana tekemänne kuvat!

Lue lisää Canva-koulutuksesta

Infograafit helposti Canvalla -koulutus

Infograafi eli visuaalinen havainnollistus nostaa ydinasiat aiheesta esiin kiinnostavasti. Se houkuttelee lukijaa pysähtymään viestin äärelle ja avaa tekstin tarjoamaa tietoa kuvalliseen muotoon. Infograafeja voi käyttää esimerkiksi someviestinnässä, esitysmateriaaleissa, raportin tai selvityksen tukena tai vaikka vuosikertomuksessa.

Tässä koulutuksessa syvennytään erilaisiin infograafityyppeihin ja infograafien suunnitteluun, minkä jälkeen opetellaan itse luomaan infograafeja Canvalla. Koulutuksen kesto on 1,5–2 h.

Kuvapankin merkitys ja hyvän kuvapankin ominaisuudet

Käytännönläheinen ja käyttäjälähtöinen koulutus kuvapankeista kertoo, mikä on kuvapankkien merkitys viestinnässä ja millaisia ominaisuuksia hyvältä kuvapankilta odotetaan. Samassa yhteydessä voidaan alustaa valokuvan merkityksestä viestinnässä ja markkinoinnissa.

Koulutus sopii organisaatioille, jotka pohtivat oman kuvapankin perustamista tai haluavat parantaa valmiin kuvapankkinsa käytettävyyttä. Koulutuksessa saa myös vinkkejä kuvapankkikuvien kuvaamiseen ja kokoamiseen.

Pyydä tarjous kuvakoulutuksesta!

info@noonkollektiivi.fi