Visuaalisen viestinnän koulutus ja kuvatyöpajat

Haluaisitko vahvistaa taitojasi kuvien käyttäjänä, kehittyä itse kuvaajana tai oppia tuottamaan visuaalisia materiaaleja? Noonin koulutukset ja työpajat ovat sinua varten!

Visuaalisen viestinnän koulutuksissa pureudutaan kuvien ja visuaalisten viestien maailmaan. Noonin valokuvaajat auttavat ymmärtämään, miten kuvilla viestitään ja millaiset kuvat tukevat viestintää ja markkinointia. Työpajamuotoisessa koulutuksessa voidaan myös tarjota käytännön vinkkejä parempien kuvien ottamiseen.

Koulutuksemme sopivat kaikille valokuvien ja visuaalisen sisällön kanssa työskenteleville. 

Kuvaviestinnän punainen lanka hukassa? Kuvakonseptointi ja kuvaviestinnän sparraus auttaa kokoamaan visuaalisen viestinnän perusasiat kuntoon.

Kuvatyöpajoissa keskitytään konkretiaan

Oletko miettinyt, miten mobiililaitteella saisi parempia valokuvia tai haluaisitko oppia tekemään itse tyylikkäitä infograafeja? Visuaaliseen viestintään liittyvät ongelmat ovat usein käytännönläheisiä. Työpajamuotoisten koulutusten tavoitteena onkin antaa konkreettisia vinkkejä yhteisön kuvaviestinnän suunnitteluun ja toteutukseen.

Noon kouluttaa monipuolisesti myös visuaalisen viestinnän aiheista. Jos näistä esimerkeistä ei löydy juuri tarpeeseesi sopivaa kokonaisuutta, ole yhteydessä – kootaan teille sopiva paketti!

Riina Nygrén

Tuottaja: koulutukset ja sparraukset (töissä tiistai-torstai)

+358 50 337 0028

|

riina@noonkollektiivi.fi 

Käytännön vinkkejä valokuvaukseen -koulutus

Koulutus sopii kaikille, jotka valokuvaavat viestintä- tai markkinointimateriaalia ja jotka tarvitsevat tukea valokuvauksen perusteisiin. 

Koulutuksessa tutustutaan siihen, miten valo muokkaa kuvaa ja vaikuttaa kuvaustilanteeseen, käydään läpi  eri kuvakulmia ja sommitteluratkaisuja ja niiden vaikutusta valokuvalliseen tarinankerrontaan. Koulutuksesta saa lisäksikäytännön vinkkejä mobiilikuvaukseen ja kevyeen kuvankäsittelyyn.

Koulutukseen voi sisällyttää myös kuvausharjoituksia. Kouluttaja valitaan kohderyhmän mukaan.

Canvan tehokas käyttö viestinnässä -koulutus

Työpajassa harjoitellaan luomaan visuaalisesti näyttävää some- ja viestintäsisältöä verkkopohjaisella Canva-työkalulla. Koulutuksesta on hyötyä kaikille, jotka osallistuvat somekuvien ja muiden visuaalisten viestintämateriaalien tuottamiseen. 

Canva tarjoaa laajan graafisen suunnittelun, animaation sekä audio- ja video-ominaisuuksien työkalupakin, jonka avulla luot kiinnostavia ja monipuolisia sisältöjä. Koulutuksessa neuvotaan myös, miten somejulkaisut voi ajastaa kätevästi Canvassa. 

Kouluttaja on somemarkkinointiin erikoistunut viestinnän asiantuntija Anu Maria Dufva.

Infograafit helposti Canvalla -koulutus

Infograafi eli visuaalinen havainnollistus nostaa ydinasiat aiheesta esiin kiinnostavasti. Se houkuttelee lukijaa pysähtymään viestin äärelle ja avaa tekstin tarjoamaa tietoa kuvalliseen muotoon. Infograafeja voi käyttää esimerkiksi someviestinnässä, esitysmateriaaleissa, raportin tai selvityksen tukena tai vaikka vuosikertomuksessa.

Tässä koulutuksessa syvennytään erilaisiin infograafityyppeihin ja infograafien suunnitteluun, minkä jälkeen opetellaan itse luomaan infograafeja Canvalla. Koulutuksen kesto on 1,5–2 h.

Kouluttajana on graafinen suunnittelija ja viestinnän asiantuntija Marjukka Kähönen.

Kuvapankin merkitys ja hyvän kuvapankin ominaisuudet

Käytännönläheinen ja käyttäjälähtöinen koulutus kuvapankeista kertoo, mikä on kuvapankkien merkitys viestinnässä ja millaisia ominaisuuksia hyvältä kuvapankilta odotetaan. Samassa yhteydessä voidaan alustaa valokuvan merkityksestä viestinnässä ja markkinoinnissa.

Koulutus sopii organisaatioille, jotka pohtivat oman kuvapankin perustamista tai haluavat parantaa valmiin kuvapankkinsa käytettävyyttä. Koulutuksessa saa myös vinkkejä kuvapankkikuvien kuvaamiseen ja kokoamiseen.

Kesto 45–60 min. Kouluttaja on valokuvaaja ja viestinnän asiantuntija Riitta Supperi.

Pyydä tarjous kuvakoulutuksesta!

Riina Nygrén

Tuottaja: koulutukset ja sparraukset (töissä tiistai-torstai)

+358 50 337 0028

|

riina@noonkollektiivi.fi